Wat doen wij?

Stichting Care&Welfare Foundation ondersteunt middels:

Op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe projecten ondersteunen vanwege beperkte financiële middelen.

Projecten

Wij ondersteunen projecten waarmee wij een verbintenis voor langere termijn aangaan. Naast financiƫle ondersteuning wordt ook door onze stichting meegedacht. De basis van een dergelijk project is een Masterplan met daarbij een investeringsbegroting op basis van meerdere jaren. Een voortgangrapportage is onderdeel van het project. Daarnaast wordt door onze stichting (of faciliterende organisatie) het project met een regelmaat bezocht. Het uiteindelijke doel is dat het project zelfstandig kan functioneren en zelf in haar behoefte kan voorzien.

Financiële steun

In onze complexe wereld van vandaag de dag is het nodig om ons geld een nuttige bestemming te geven. Onze overheid laat de financiering van sociaal-maatschappelijke en culturele doelen steeds meer over aan burgers en bedrijven. Wij ondersteunen organisaties die zich inzetten voor een betere wereld en daar op een professionele manier mee omgaan. Geinspireerde organisaties die in verbondenheid en vertrouwen iets nuttige doen voor het welzijn & de zorg van velen.


Advies en hulp

Daar waar onze stichting projecten financieel ondersteunt bieden wij ook advies en praktische hulp aan. Vanuit onze expertise kunnen wij hulp bieden bij het tot stand komen van een zogenaamd "Project Master(investerings)plan". Met tevens de mogelijkheid dat wij hands-on aan de slag gaan met een doelstelling en/of doelstellingen vanuit dit Project Masterplan.Care & Welfare Foundation
Weverstraat 28
4061 AP Ophemert
RSIN/fiscaal nummer
ANBI 850959639

Lees onze privacyverklaring

BIC: ABNANL2A
IBAN: NL43ABNA0409172073
KvK nr. 53645421

info@care-welfare.nl